Місяць "безкоштовних" музеїв починається у Києві
news-image

Шановні кияни та гості столиці, ділюся з вами цінною інформацією! У жовтні цього року багато київських музеїв проведуть дні відкритих дверей, тобто влаштують своєрідний місяць безкоштовних відвідувань!
Отже, уже з завтрашнього дня ви зможете безоплатно ознайомитися з різними художніми, літературними та архітектурними експозиціями, стати ближче до української історії та культури, дізнатися багато цікавинок із життя видатних українських діячів - письменника Максима Рильського, композитора Миколи Лисенка, актора Павла Саксаганського тощо. Але крім цього, до вашої уваги будуть представлені експозиції, присвячені геніальним діячам інших країн світу - Олександру Пушкіну та Михайлу Булгакову.
Тож, друзі, не гайте часу! Обов'язково встигніть відвідати день відкритих дверей у чудових київських музеях. Це однозначно буде плюсик до вашого саморозвитку)

Посилання на перелік «безкоштовних» музеїв кину нижче.


 

Новини
вер
25
2019
Кремлівський сценарій повернення Януковича

«Повернення блудного папуги» Днями прогриміла скандальна новина - екс-президент Віктор Янукович може повернутися в Україну! Це взагалі нонсенс, гідний створення кумедних мемів) Але не все так просто,…

Читайте також
Всі новини
РЕМОНТ АВТО ЗСУ
Всі новини
АВТО ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ
Всі новини
ДРОНИ ДЛЯ ЗСУ

Пошук новин...