СТАРІ «ГРАБЛІ» ВЛАДИ. НЕПРОЗОРІСТЬ КОНКУРСІВ НА КЛЮЧОВІ ПОСАДИ
news-image
Не так давно вийшов матеріал, у якому журналісти програми «Схеми» висвітлили ймовірні порушення під час конкурсу на посаду керівника Бюро економічної безпеки (БЕБ). Зокрема мова йшлася про відсутність кворуму, необхідного для легітимності конкурсу та неупередженого обрання кандидатів на посаду.
Це не перший випадок, коли провладна політсила обирає старі обличчя під виглядом нових. І електорат «з'їдає» цю маніпуляцію.
 
БЕБ — це правоохоронний орган, який мусить бути максимально некорумпованим і неупередженим в своїй роботі. Якщо ж відбуваються порушення на етапі конкурсу на посаду та є сумніви щодо наявності кворуму — значить буде недовіра і до людини, яка пройшла конкурсний відбір і була обрана головою БЕБ.
Влада свідомо прибрала всіх конкурентів обраного керівником БЕБ Вадима Мельника, бо мала свої плани на відомство.
Такими діями керівництво держави посилає чіткий сигнал нашим міжнародним партнерам, що не збирається виконувати свої зобов’язання з реформування правоохоронної системи. Відтак, слід очікувати погіршення відносин з донорами та припинення окремих програм співпраці з ЄС.

 

Новини
вер
23
2021
ІНСТИТУТ НАЦПАМ'ЯТІ ПРОПОНУЄ СКАСУВАТИ ВИХІДНІ НА 1-2 ТРАВНЯ І 8...

Мотивують тим, що нібито це посприяє більшій євроінтеграції. Будемо відвертими, якщо скасують ці свята, ближче до Європи ми не станемо) Євроінтеграція базується на більш важливих для життя людей…

Читайте також
Всі новини
РЕМОНТ АВТО ЗСУ
Всі новини
АВТО ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ
Всі новини
ДРОНИ ДЛЯ ЗСУ

Пошук новин...