НАТО: ЩОБИ НАС ЗАПРОШУВАЛИ, А НЕ МИ НАПРОШУВАЛИСЯ
news-image
На фоні активної комунікації української влади щодо членства в НАТО, особливої популярності набуває «політекспертна» риторика про те, що НАТО нам «не світить». Нібито нас там не чекають; ми не цікаві Альянсу, адже позиціонуємо себе як слабка держава, підірвана війною; заради нас ніхто не буде конфліктувати з Росією й так далі.
 
Окей, це позиція, яка має право на існування. Але чи є в нас зараз гідна альтернатива НАТО? Днями стало відомо, що Україні нададуть членство в Альянсі за допомогою ПДЧ (План дій щодо членства в НАТО). Це означає, що ми мусимо обома руками чіплятися за цю рятувальну мотузку та реалізовувати реформи, необхідні для вступу. 
 
Досягти рівня стандартів Альянсу, щоби нас запрошували, а не ми напрошувалися. Це чесно і, принаймні, корисно для наших можновладців, які тільки обіцяють втілити реформи, але дуже гальмують у дії. Боротьба з олігархами, антикорупційна політика, реформа системи судочинства — прийшов час витягувати нашу державу з ями.
 

 

Новини
чер
14
2021
Горіла вата, палала

Ох і знатно ж бомбило «за поребриком» через нашу нову футбольну форму та гасло «Слава Україні!», яке в МЗС Росії порівняли з нацистським привітанням «Heil Hitler».   Не буду стригти всіх…

Читайте також
Всі новини
РЕМОНТ АВТО ЗСУ
Всі новини
АВТО ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ
Всі новини
ДРОНИ ДЛЯ ЗСУ

Пошук новин...