Горіла вата, палала
Ох і знатно ж бомбило «за поребриком» через нашу нову футбольну форму та гасло «Слава Україні!», яке в МЗС Росії порівняли з нацистським привітанням «Heil Hitler».
 
Не буду стригти всіх росіян під одну гребінку, адже є адекватні, які по добросусідські підтримували нашу збірну, незважаючи на політичні колізії. А ось прокремлівські пропагандистські ЗМІ видавали зашквар за зашкваром.
 
У нас є територія, державність, національні символи, свої збройні сили та напрям руху державної політики, але все це вкрай не подобається Путіну. Тому Кремль і продукує такі ось фейки, щоби відволікати свого виборця від того невеселого життя, у якому він перебуває.
 
Попри істерію росіян, наші хлопці обстояли і символи, і гасла на формі! Незважаючи на поразку нідерландцям, билися до останнього. І, напевно, не мені одному здалося, що в нових «обладунках» наша збірна заграла як ніколи раніше)

 

Новини
чер
10
2021
Байден хоче втерти носа Європі на зустрічі з Путіним (Прямий, 09...

Йдучи на зустріч із Путіним, Байден хоче втерти носа Франції та Німеччині, які не змогли допомогти нам розв’язати проблему війни на Сході. Зняття санкцій із «Північного потоку-2» — це якраз…

Читайте також
Всі новини
РЕМОНТ АВТО ЗСУ
Всі новини
АВТО ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ
Всі новини
ДРОНИ ДЛЯ ЗСУ

Пошук новин...