МЕТА ДИПЛОМАТІЇ — КОНСЕРВАЦІЯ КРИЗ, А НЕ ЇХ РОЗВ’ЯЗАННЯ
Не думаю, що зустріч Зеленського з Меркель буде ключовою для України. Перед своїм відстороненням канцлерка Німеччини нам зараз уже нічим не допоможе, ба більше — і не хоче, щоби зберегти теплі економічні відносини з Росією.
 
Основна мета дипломатії — консервація криз. Що, власне, і відбувається між нами та Німеччиною. У майбутньому нас очікуватиме справжня газова криза через добудову Північного потоку-2. А добудовується він, завдяки мовчазній згоді Німеччини і США. Тож цілком зрозуміло, про яку «тонку німецьку дипломатію» йдеться мова.
 
Наразі для Зеленського стратегічно важливою є майбутня зустріч із Байденом, з якого треба хоч щось «вибити». Питання залучення США до Нормандського формату й досі актуальне та ми мусимо далі педалювати цю тему. Навіть, незважаючи на те, що Росія не хоче бачити США в «Норманді».
Наші інтереси для нас — пріоритет.

 

Новини
лип
01
2021
Профільний комітет ВР підтримав легалізацію канабісу

Тема делікатна і для більшості українців й досі «темна». Особливо це стосується старшого покоління громадян, які півжиття прожили під радянською владою та дуже скептично ставляться до будь-яких…

Читайте також
Всі новини
РЕМОНТ АВТО ЗСУ
Всі новини
АВТО ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ
Всі новини
ДРОНИ ДЛЯ ЗСУ

Пошук новин...