ПРОФІЛЬНИЙ КОМІТЕТ ВР ПІДТРИМАВ ЛЕГАЛІЗАЦІЮ КАНАБІСУ
news-image
Тема делікатна і для більшості українців й досі «темна». Особливо це стосується старшого покоління громадян, які півжиття прожили під радянською владою та дуже скептично ставляться до будь-яких нововведень на західний манер.
 
І доки українське суспільство розділене на два табори щодо питання легалізації медичного канабісу, Комітет з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування вже підтримав законопроєкт про його легалізацію.
 
Важливо! Рекреаційне вживання канабісу залишиться поза законом, водночас його обіг буде жорстко контролюватися відповідними структурами.
 
Можна нескінченно писати про користь вживання медичного канабісу онкохворими, пацієнтами з епілепсією та розсіяним склерозом, паліативними хворими, які вже, на жаль, не мають шансів на одужання, але вкрай потребують покращення якості життя під час хвороби. Я не медик, але розумію важливість цієї ініціативи і всіляко підтримую її.
 
 

 

Новини
чер
30
2021
Іноді парламент нагадує мавпу з гранатою

Моє ставлення до діяльності ВР можна часом охарактеризувати двома слова «мавпа з гранатою». Під гранатою я маю на увазі важливі законопроєкти, від ухвалення чи неухвалення яких залежить доля…

Читайте також
Всі новини
РЕМОНТ АВТО ЗСУ
Всі новини
АВТО ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ
Всі новини
ДРОНИ ДЛЯ ЗСУ

Пошук новин...