ЩОДО ЗАГОСТРЕННЯ НА СХОДІ
news-image
Путін всіляко провокує Зеленського на емоції та «отвєточку». Першою провокацією була розмова Путіна з Меркель і Макроном без Зеленського, де зокрема обговорювалася проблема російсько-української війни.
Друга провокація - у телефонній розмові з канцлеркою Німеччини Путін поскаржився, що українська влада навмисно загострює ситуацію на лінії зіткнення на Донбасі.
 
Третя - заступник глави адміністрації президента РФ Козак заявляє, що Росія готова захищати жителів Донбасу. Нібито, як казав Путін, там можуть влаштувати Сребреницю. Ганебне порівняння ситуації на Сході з геноцидом у Боснії і Герцоговині - типова маніпуляція Росії, щоби вивести Україну на емоції і потім репетувати в ЗМІ про злочинні дії української влади.
 
Питання в іншому - як буде реагувати Зеленський? Як бачимо, він вже повівся на інформаційну маніпуляцію щодо перемовин Росії з Німеччиною і Францією без України. Наразі президент України дуже сильно прагне провести такі ж перемовини тільки вже без Путіна і тим самим продемонструвати йому свою неповагу. Це своєрідна помста Росії.
Але що це дасть для України?
 
Росія і далі буде закидати одна за однією провокації такого ж штибу. І потрібно розуміти, що відволікаючись на такі російські маніпуляції, ми втрачаємо найдорогоцінніше - час. Час, який і так вже втрачено, адже 7 років йде війна.
 
Що наразі буде ефективним? Нам своє робити. Перемовини з США, Канадою, Великобританією, Литвою та Польщею щодо ситуації на Донбасі та вступу в НАТО - ось що зараз є ключовим. Жодних відволікань на провокації Росії. “Собака гавкає - караван іде”.

 

Новини
кві
06
2021
У МОЗ БУВ РІК, ЩОБИ ПІДГОТУВАТИСЯ ДО ЧЕРГОВОЇ ХВИЛІ ПАНДЕМІЇ

Попри те, що зараз у Києві є понад 10 тис. вільних ліжкомісць у відомчих лікарнях і закладах Академії медичних наук України, центральна влада не виділяє ці ліжка для прийому хворих на ковід. Але ж кожне…

Читайте також
Всі новини
РЕМОНТ АВТО ЗСУ
Всі новини
АВТО ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ
Всі новини
ДРОНИ ДЛЯ ЗСУ

Пошук новин...