РАДА МОЖЕ ЗВІЛЬНИТИ СТЕПАНОВА
news-image
Міністра охорони здоров’я Максима Степанова можуть звільнити через провалену антиковідну кампанію. За словами депутатів від партії «Голос», було зібрано понад 150 голосів від нардепів за його звільнення.
 
Гучна заява. Безумовно, Степанов — це найперша особа, яка відповідальна за антиковідну кампанію в Україні, зокрема за просвітницьку роботу щодо вакцинації, закупівлю вакцин, ПЛР-тестування (разом із головним санлікарем Ляшком) та закупівлю захисного обладнання для лікарів за вдвічі дорожчими цінами. Тобто звільняти є за що, безперечно. 
 
Але головне запитання — якщо найближчим часом звільнять Степанова, чи є гідна та компетентна людина йому на заміну? Чи варто нам вдаватися до категоричностей і звільняти міністра, не маючи так звану «подушку безпеки» у вигляді досвідченого професіонала, який вмить зможе взяти ситуацію з ковідом під свій контроль?
 
 
Тож цілком можливий варіант, що наразі ВРУ не піде на звільнення Степанова через відсутність адекватної заміни. Побачимо.

 

Новини
кві
27
2021
Чи врятує НАТО Україну від Росії?

На фоні ескалації на Сході України та постійних путінських провокацій, питання вступу до НАТО стає все більш актуальним. Але чи дійсно тісна співпраця з країнами-членами НАТО врятує нас від…

Читайте також
Всі новини
РЕМОНТ АВТО ЗСУ
Всі новини
АВТО ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ
Всі новини
ДРОНИ ДЛЯ ЗСУ

Пошук новин...