#ПІДТРИМУЮ_ЛІКАРІВ!
news-image
У рамках всеукраїнської акції «Підтримую лікарів», благодійний фонд Олега Петровця закупив засоби індивідуального захисту для медпрацівників «Консультативно-діагностичного центру Дніпровського району» на вул. Шептицького, 5. Захисні маски, рукавички, халати — це матеріали першої необхідності і, попри забезпечення лікарень міською владою, завжди є потреба в оперативній допомозі працівникам районних медзакладів. Адже саме вони першими надають допомогу людям, які мають ознаки зараження COVID-19!
Наші медики — справжні захисники, які боронять Україну від біологічної загрози! І саме зараз їм дуже важко: емоційний стрес, туга за родиною, дискомфорт від постійного носіння засобів захисту, контактування з потенційними носіями вірусу, а отже, небезпека зараження COVID-19. Тому в цей скрутний час ми повинні максимально підтримати та віддячити наших лікарів! Якщо ви маєте можливість, долучайтеся до благодійної акції, допоможіть лікарям вашого міста!
Разом ми — сила!
 

 

Новини
кві
27
2020
ПРОДОВОЛЬЧІ РИНКИ НЕЗАБАРОМ МОЖУТЬ ВІДКРИТИ

У пресслужбі Уряду повідомили, що 29 квітня, на засіданні, розглянуть відкриття деяких продовольчих ринків. Мова йдеться саме про відновлення роботи 281 ринку по всій Україні, але які будуть працювати в режимі…

Читайте також
Всі новини
РЕМОНТ АВТО ЗСУ
Всі новини
АВТО ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ
Всі новини
ДРОНИ ДЛЯ ЗСУ

Пошук новин...