Невдовзі на Микільській Слобідці може з’явитися великий парк
news-image Невдовзі на Микільській Слобідці може з’явитися великий парк

27 лютого земельна комісія Київської міської ради підтримала проект рішення депутата Олега Петровця щодо викупу земель “Ощадбанку” для створення парку “Набережна Лівобережжя” на Микільській Слобідці!

“Це хоч і невеличка, проте дуже значуща перемога на важкому і довгому шляху до здійснення мрії місцевої громади, яка хоче бачити у своєму мікрорайоні простору і комфортну зелену зону. Історія боротьби за створення цього парку відверто затягнулася: безкінечні судові розбірки, систематичний, відвертий і, чесно кажучи, деструктивний політичний популізм деяких депутатів, багаторічні обіцянки… Але зараз настав час поставити в даному питанні крапку і нарешті почати діяти – почати облаштування парку! Для цього керівник ГО «Рада Лівобережжя» зареєстрував на сайті Київради електронну петицію з пропозицією до київської влади викупити 3 земельні ділянки, що зараз знаходяться у власності «Ощадбанку» для створення на них парку, а я зареєстрував у Київраді аналогічний проект рішення. Отже, земельна комісія нас підтримала. На черзі розгляд у бюджетній комісії. Зроблю усе від мене залежне, аби даний проект рішення в кінцевому рахунку був підтриманий депутатами у сесійній залі”, – обіцяє Олег Петровцець.

Нагадаємо, нещодавно представник ГО “Рада Лівобережжя” Сергій Грубий зареєстрував на сайті Київради електронну петицію з пропозицією до міської влади викупити землі “Ощадбанку” на Микільській Слобідці для створення парку, але щоб її розглянули, документ повинен зібрати як мінімум 10 тис. підписів, на що потрібен час.
У зв’язку із загрозою, що ці землі, де люди хочуть бачити парк, найближчим часом можуть бути продані з торгів і туди “зайде” забудовник,  депутат  зареєстрував проект рішення про викуп міською владою цих земель для створення на них парку. Наразі документ проходить розгляд у комісіях Київради.

Варто зазначити, що такий спосіб боротьби за створення зеленої зони для Микільської Слобідки безпрецедентний. І місцева громада дуже сподівається на позитивну розв’язку.


 

Новини
лют
26
2018
Як українське законодавство стимулює плодіння корупції

За останні роки Україна дійсно зробила вагомий крок у бік подолання корупції. За хабарників, у тому числі й серед посадовців найвищого рівня, взялися такі спеціально створені для цього органи, як…

Читайте також
Всі новини
РЕМОНТ АВТО ЗСУ
Всі новини
АВТО ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ
Всі новини
ДРОНИ ДЛЯ ЗСУ

Пошук новин...